Är det Påsk?!

1 April. Tror inte att jag har blivit lurad. Har i och för sig inte varit ute nåt idag. Har varit hemma så när som på ett besök på vårdcentralen i Skelleftehamn. Vår glada lilla (!) grabb är nu dryga halvåret. Han är frisk och kry och vägde idag så mycket som 9070g! Dryga 9 kg!! Inte undra på att man tycker han är tung att bära på. Storasyster väger ca 13kg, vilket hon gjort i snart ett år nu. 4 kg i viktskillnad på mina älsklingar men på de fyra kilona är det dryga två år!

Ture äter med hela kroppen

Tack alla underbara människor som kom och firade med mig i lördags! Det var riktigt trevlig och jättekul. Vi blev rätt många ändå på Bodaborg, närmare bestämt 12 stycken. Vilket gav 4 grupper om fyra. Vi (Ally, Micke, Jonatan och jag) kallade oss själva för TVÅ. Kanske var det därför vi klarade två rum? Har funtat på om vi kanske skulle ha hetat tio istället 😉 Efter två svettiga timmar (säkerligen mer svettiga för de andra i gruppen =) åkte vi bort till relaxen på Nordic Light. Bubblade, bastade och duschade. Så härligt och mysigt. De som inte var på Boda kom nu och joinade oss här. Maten från Food var riktigt god och efterrätterna som barnen svängt ihop var ju fantastisk. Det kom mycket folk och jag hade önskat så att jag hunnit prata med alla. Men det är svårt. Jag hoppas att alla ni som var med hade lika trevligt som jag. Tack alla för de underbara presenterna! Fick så mycket! Bakgrejjer och ett jättefint tårt/kakfat med kupa. Receptböcker, slevar, formar mm. Sen fick jag en massa trädgårdsgrejjer. Också så himla roligt! Längtar till snön är borta. Men först måste jag få använda det fina renskinnet som jag också fick. Inget går upp emot att sitta på ett renskinn och grilla korv =) En köttkvarn till assistenten fick jag också. Så nu vill jag göra korv och äppelmos och en massa annat. Ett fint överkast till sängen som passar perfekt, två underbara temuggar, nya blommor och en vacker hjärtformad skål. Allt var så fint och jag blev riktigt glad för allt verkligen! Snacka om att träffa rätt med varenda present =)

Tack Nicklas och Jenny för att vi fick använda Relaxen! Det blev så mysigt där! Och Johanna Marklund som var en sån härlig lekledare!! Vi uppskattar det så mycket! Tack!

Våren hittade hem till vårat kök

Nu när man vaknat upp efter dvalan efter festen och alla sköna människor så kommer man på… Shit! Det är ju påsk! Inget planerat men det blir nog bra ändå. Det trista är ju att jag mår sjuk igen… Men imorrn har jag tänkt vakna pigg och fräsch. Marcus har just åkt och handlat lite godis, cola och proviva.

Kommentera