Det är så fantastiskt kul!

Har fått hem gardiner och tyger så nu har jag allt för att kunna sy och få iordning gardiner till tre vardagsrummet, köket och sovrummet! Dessutom har tyget för inklädnaden av fåtöljen anlänt. Vill bara sy och fixa just nu. Fast jag har faktiskt gett upp för ikväll. Behöver ju min skönhetssömn också.

Att det kan vara så kul att handla och så himla roligt att få hem grejjorna! Har ju fått hem en del, tygerna syftar jag på. Men jag väntar även på paket innehållande bakverktyg för att kunna göra finfina cupcakes, tårtor och kakor. Beställt från USA men nu ligger faktiskt paketet i Ånge! Kanske har jag paketet här imorrn?! =D

Var in hos frissan i morse. Var inte jättenöjd med håret då jag tyckte det var dassit redan från första början. Nu är jag i alla fall härligt röd! Färgen är betydligt djupare och något mörkare än förra gången. Vi får väl se hur länge det sitter i, men det är ju enkelt att förbättra själv när det börjar se trist ut igen. Känner mig väldigt fin i alla fall.

Sen har jag ju sökt två jobb också! Bägge jobben verkar sjukt intressanta men det är helt olika typer av arbeten. Inom två helt olika delar som ligger väldigt långt ifrån varandra, flera mil 😉 Vi får väl se hur det går. Spännande är det.

Idag har vi även varit hos polisen med barnen. De har fotograferat sig för passen. Tilda blev söt med sin lilla tunga uträckt och Ture ser lite förskräckt ut. Men de är väldigt söta.

Annars mår vi bra allihop. Ture har ju fått två tänder nere och har friskt bitit sin mamma vid måltiderna varpå hans mamma (jag alltså) helt har slutat upp med att ge honom bröstet. Han får nu gröt och ersättning samt en och annan potatis. Palsternacka står på menyn som ny smak nu i veckan. Tilda är jätteduktig på att gå på toan och blöjan är kruttorr när hon vaknar efter middagsluren. Nattblöjan är fortfarande våt, men det kommer.

Helgen som var spenderade vi ute. Så härligt väder med strålande sol och endast några få minusgrader. På lördagen for vi till en av Marcus helikopterkompisar och grillade korv. Sen flög pappa med sina polare och vi gick och åkte pulka. På söndagen tog Marcus skotern till stugan och jag och barnen tog bilen till hamnen. Tilda fick skjuts med farmor och farfar på deras skoter och jag tog skidorna och släde/pulkan med Ture. Var helt underbart!! Men blev ganska slut efter bara en kilometer på skidor… Jag skyller på att det var första gången samt bakhala skidor och en tung Ture i pulkan =)

Näe, nu väntar sängen.
Natti natti

Kommentera