Fettisdag!

Så var det semlor! Jag och Tilda bakade ju semlor redan i torsdags och då kändes det som att vi var ute i väldigt god tid. Men efter en titt i almanackan så såg jag att vi gjorde dem ju precis i lagom tid. Har nu ätit semlor tors, fre, lör, sön och naturligtvis idag. Inte det minsta less. Bara så sugen på att kanske ta en till 😉 Rekommenderar alla att göra egna semlor. De är ju så otroligt goda de man gör själv.

Idag har vi annars inte gjort så mycket. Åkte till dagis imorse och när Tilda kommer ut utbrister hon: ”Mamma! Så fint väder det är idag! Vet du, det är ju helt fantsktiskt!” Man blir så glad, ler brett och tittar upp på den gråmulna himlen och ler därefter lite till. ”Jag älskar dig lillgumman min”

I bilen till dagis börjar Tilda sjunga; ”Oj oj oj oj, skitungen brinner! Jag sitter och tittar på kabbarna som, sakta i elden försvinner..” Hjälp tänkter jag… tänk om hon sjunger den på dagis?! Vad ska de tro? När vi kommer fram var jag helt enkelt tvungen att berätta för fröken Elsa att Tilda går och sjunger på en sång som låter kanske lite väl hemskt… det ska egentligen inte vara skitungen brinner utan skitHUSET brinner. Elsa bara skrattar.. oj oj oj =)

Har kommit mig iväg på en promenix nu på kvällen. Utan vagn och barn, så himla skönt! Jag och Rebecca. Måste ha varit evigheter sen vi kom ut sist. Måste verkligen försöka komma ut lite oftare. Man mår ju så bra när man får röra på sig med lite tempo.

Hemma är det bara helikopterbygge. Marcus femte i ledet anlände med posten idag. Tilda älskar att hjälpa pappa skruva i helikoptern och när jag försökte mata Ture med gröt var han helt trollbunden han med. Stora ögon på pappas nya helikopter…

Nä, nu får det vara nog, Gonatt alla goa!

3 reaktion på “Fettisdag!

Kommentera