Igår var det Valentin

Gårdagen var lika underbar som lördagen med tanke på vädret. Dock ett par grader svalare i luften. Men denna dag var vi inte ute och roade oss. Tilda fick sova hos jamoj och vi hade därmed tänkt städa ur huset denna vackra söndag. Började redan vid niotiden och övervåningen var faktiskt klar redan inom en timme. Men därefter tog allt lite längre tid. Medan jag plockade och fejjade på bottenvåningen samt tog hand om lillgossen började Marcus med evighetsarbetet i källaren. Men han hann mycket långt och jag är otroligt nöjd över allt vi åstadkom igår.

Lillgumman kom hem strax före sex och hade med sig jamoj, farfar och Martin. Oskar dök också upp. Vi bjöd på plommonspäckad fläskkarré och potatis med grönsaker och en himmelsk god sås till. Efterrätt blev semlor och kaffe. Bra avslutning på en hård söndag.

Just de ja, det var ju alla hjärtans dag igår. Kanske inte den mest romantiska men vi arbetade tillsammans och vi fick in nån liten puss emellan varven. Sen hade vi ju kära släkten här så jag tycker ändå att vi hade en bra Valentins dag.

Idag ser också ut att bli en vacker dag… har inte kollat hur kallt det är men det blir nog nån promenix efter lunch.

Önskar bara att våra barn skulle bli friska!! Tilda har kommit långt men Ture har fortfarande ganska jobbig hosta och är så snorig… =/

En reaktion på “Igår var det Valentin

Kommentera