Dag sex

Nu är det kväll och jag har klarat av sex dagar med ren kur. Kändes inte alls jobbigt idag. Visst blir man lite småhungrig emellanåt men inte alls så farligt! Har inte vägt mig idag utan väntar till imorgon. Spännande =)

Idag har det varit fotografering på dagis och denna gång skulle någon förälder vara med vid fotandet av respektive barn. Man fick boka in sig på en tid och jag kom vid kvart över fyra. Ute på dagisgården i spökregn (som tilda kallar det) leker två glada barn. Jag tar in dem och självklart måste jag tvätta hela huvudet på en sandig Ture. Tänk att jag var så smart i morse att jag i min väska stoppade ner Tures nya skjorta och en ren klänning till Tilda. Bägge barnen hade verkligen behov av att svida om. Tror bilderna blev bra. De tog tom syskonbilder =) Man blir så sugen på att se dem på en gång!

Imorse var jag och tränade för andra gången hos sjukgymnasten. Det känns så otroligt bra att komma igång. Kanske kan jag få bukt med min rygg! Känns faktiskt så. Det var underbart att få svettas och kämpa lite. Så skönt att känna att kroppen får jobba. Nästa gång blir på tisdag. Längtar faktiskt =)

Kommentera