Fortfarande dag 3

Hungrig….

Att göra lunch till Ture var inte lätt. Tänk att korv, ägg och pommes kan se så gott ut!! Han fick nyss mellis, en macka och ett glas vatten. Låter inte så tjusigt, men jag kan lova jag var såå sugen att ta en liten, liten smakabit… Men icket, jag höll mig.. Kan Marcus kan jag =)

3 reaktion på “Fortfarande dag 3

  1. Ojoj =) Här missar man när man inte läser på hela helgen! Grattis, grattis Ture! Storkillen! Diet låter verkligen inte skoj… Är planen att lägga om kosten efter dietveckorna eller hur gör man liksom efter? Har ju aldrig provat något dylikt…

    Kram på er iaf!
    /Hanna

  2. Dieten är inte skoj just nu men jag tror det blir bättre. Tanken med den är att gå ner ganska radikalt i början och sen återgår man ganska långsamt mot ”vanlig” kost. Byter ut vissa måltider mot deras soppor. I slutänden ska man äta vanlig mat helt men på ett sådant sätt att man behåller sin vikt. Vilket betyder att man antagligen bör träna en del och äta enligt tallriksmodellen vad jag förstått. Vi får se hur det går. Första veckan är den som är jobbig. Nu har jag ätit sista soppan för dag tre så iorgon ska det börja bli lättare sägs det… Vi får väl se =)

  3. Syster yster..jag såg på Adlibris och visst hade det varit bra men jag får den hör o häpna billigare från USA 12 euro och free shipping så jag är rätt nöjd ändå.
    Fina böcker du hittat, fredagsmys lät inte helt fel du.
    Kämpa på med dieten nu, det fixar ni, ska hålla koll på makkan med i kroksjö..;)

Kommentera