Så var det lördag igen…

Allting går uppåt och nedåt med jämna mellanrum. Ibland lite mer nerför men ibland en hel del uppför. I slutänden kanske man ändå stannar nånstans kring nollan?

Nu är det lördagskväll och ungarna har precis lagt sig och vi har sjungit ”Gud som haver” Marcus är ute och bygger på husvagnen och jag avvaktar en stund innan jag hade tänkt att gå ut och stöka till lite på gården. Jag menar, vem vill ha kvar skidorna ute, lutandes mot garaget, redo att tas på, strax innan juni? Nä, de ska in i boden.

När min man kom hem natten mellan måndag och tisdag blev jag så glad. Det var lite underligt hur lättad man blir över att han kommer hem. Allt man grunnar på och allt man känner blir liksom bara så mycket enklare och inte lika svårbearbetat. Att veta att man inte står där ensam utan att han finns där för mig och våra barn är så skönt! Han hade haft en underbar helg och gav den fem poäng av fem möjliga. Det är bra betyg det. Min förra helg fick kanske inte ens hälften av poängen, men jag är glad att han fått uppleva några sköna dagar med trevliga polare. Nästa helg blir min…

Efter en hel del funderingar och påtryckningar från min äkta hälft har jag nu bokat in mig på Källan spa utanför Åmliden. Jag åker dit till lunch på fredag och bor där, helt själv, till söndag efter frukost. Det ska bli så skönt. Jag ska ha med mig lite böcker och så sköna promenadskor förstås. Lunch på fredag, därefter blir det ansiktsbehandling och sedan middag. På lördag har jag bokat in en Lavendelkur. Vilken består av turkisk kroppsskrubbspeeling, därefter en kroppsinpackning med lavendelmassage som följs av en skalpmassage med lavendelolja och allting avslutas med en fotmassage. Å så skönt!!! Jag hoppas att jag efter dessa dagar kommer hem med mycket ny energi och ork..

2 reaktion på “Så var det lördag igen…

  1. Åh min älskade, älskade storasyster ÄNTLIGEN har du tagit ditt förnuft tillfånga och skall göra något så underbart ENDAST för din egen skull. Du är en underbar männska som sprider glädje runt dig och det känns bra att du nu ska ta hand om dig själv! <3
    Älskar dig och önskar vi bodde närmare varandra! KRAM

Kommentera