Underbara vår!

6 grader celsius, dessutom plusgrader!! Fantastiskt!

Idag är det den 4 mars och dagen började trist. Bilprovning. Bilen fyller i dagarna fem år. 14 tusen har den gått och det är en bra bil. Men imorse blev den underkänd. Vänster styrled är sliten och måste bytas. Senast 4 april, annars har den körförbud. På väg till jobbet var det bara att svänga förbi Forslunds och boka tid för reparation. Men solen lyser ju i alla fall! =)

På jobbet är det trassel med filerna. Det blir massa tok och jag får ingen ordning på det. Blir till att göra fullösningar som ingen egentligen gillar.. men vad göra? Solen lyser ju i alla fall.

Åker och hämtar barnen på dagis, solen lyser så skönt så innan vi går in å mellisfikar är vi ute och leker. Solen är underbar! Man blir så glad! Jag längtar till snön är borta och solen värmer än mer. Gatan utanför oss är nästan snöfri och fläckvis börjar den torka upp. Men, gången till förråden, som Marcus gjort med slungan för att vi ska kunna hämta ved utan att pölsa, är fortfarande otroligt djup. Ture och Tilda springer fram och tillbaka och inte ens Tilda ser över kanten! Vi har alltså dryga metern med snö på vår gräsmatta! Gah! Ska vi nånsin få se den igen? Gräsmattan… Jag som planterade ca 300 tulpanlökar med Tilda i höstas. Jag vill ju få se dem. Men jag lägger min tillit till solen. Den lyser idag och förhoppningsvis starkt och länga många många dagar till!

Kommentera