Marcus 32 år!

Det har nu även varit makens födelsedag. I måndags fyllde han år och i somras kom vi tyvärr överrens om att hoppa över varandras kommande födelsedagspresefenter. Trist men sant. Så, vad gör man? Jag for med barnen till Wilma (Andreas Olofsson) en kompis men även duktig fotograf. Han tog lite bilder och det skulle få bli vår present till pappa Marcus.

Eftersom jag åker till jobbet redan halv sju på morgonen fick firandet vänta på sig till efter middagen. När jag kommit hem och ätit middag for Marcus en sväng till Byggmax för att införskaffa lite virke. Under tiden gjorde jag och Tilda iordning fikabordet med presefenter och gofika, tända ljus och servetter. När han kom hem sjung vi och han blev så glad.

Bilderna han fick var otroligt fina och blev därför en bra present. Lägger upp några här nedan om ni vill se. Klicka på dem så får ni ett större format. Alla bilder är fotade av Andreas Olofsson, Kanonfoto.

5 reaktion på “Marcus 32 år!

  1. Visst var det finfina bilder! Han har blivit så duktig, fotografen. Men jisses så svårt det var att få båda barnen att vara glada på samma gång, speciellt då Ture var skittrött och egentligen bara ville sova…

Kommentera