Trött

Nu har jag jobbat en och en halv vecka… Puh!

Inte helt enkelt att komma igång men det är riktigt kul! Känns som om man kommer ihåg väldigt mycket och det nya går undan att lära sig. Idag har det dock varit sjukt jobbig med tekniken =/ Fick en ny mus, en värstingarnas värsting. Jättebra och trevlig i handen men jag tror att det är denna som är boven i dagens trassliga och tålamodskrävande prövningar.

From lunch har varje kommando i CADprogrammet tagit mellan 30 och 70 sekunder. Det är sant, jag har klockat. Drivisar? Grafikkortet? Minnet? Nja, jag har ingen aning. Jag hoppas dock att detta är löst imorgon, annars får Infra komma och lösa problemet åt mig.

Nu ikväll har jag gjort en ny sats sugerpaste och dessutom två chokladbottnar för tårtorna till Pernillas 30-års kalas på lördag. Imorgon måste jag göra minst två till, kvällens blev något pyramidformade tyvärr. Fyra färdiga tårtor ska det bli till slut. Håll tummarna för mig för detta är det första beställningsjobbet och dessutom är det lite trixit att hinna producera fyra stycken till en och samma dag. Nåväl, det är ju för väl att det är Roligt =D

Nu sängen, jag är såååå trött….

2 reaktion på “Trött

Kommentera