Turkiet

Hmmm, hur ska det gå med denna aska? Det verkar ju gå åt rätt håll, men hur kan man veta med en vulkan? Det är naturen som styr och bestämmer med sina otroliga och mycket starka krafter. Helt sjukt vad människan är liten egentligen.

Vi har en resa bokad och betald. Hela våran lilla familj ska nämligen åka på semester en vecka till Turkiet, Alanya. Pascha Bay, ca en mil från Alanya. Vi åker med fritidsresor från Luleå den 28 april, nästa onsdag. Mycket händer naturligtvis hända men kommer vi komma iväg? Trodde vi hade en försäkring som gjorde det möjligt för oss att helt utan anledning avboka resan tom 24 timmar innan avfärd. Men så fel jag hade. De har ingen sådan försäkring på charterresor.

Nåväl, förhoppningsvis blir vi inte strandade om vi väl kommer dit. Efter en del samtal har vi fått veta att det är individanpassat om man måste hoppa på en buss för att ta sig hem. Skulle vi bli tvungna att sitta med barnen hela vägen hem från Turkiet i en buss… ja då skulle jag inte vilja vara med… =/ Men antagligen får vi bara vänta tills planen kan flyga igen, och det är ju bara lite extra semester! =D

Nä, nu ser vi fram emot en härlig tripp till Turkiet!!!

3 reaktion på “Turkiet

  1. Vickis: Vi köpte en reseförsäkring och ett avbeställningsskydd. Inget av detta gjorde det möjligt för oss att avboka utan anledning, vilket jag vet att de sa till oss. Men men, vi kommer att få det helt underbart!

    Mor: Vi kommer bo i en tvårumslägenhet med markterass. Blir hur bra som helst. Vi kan dra vagnen in och ut genom vår egen balkongdörr. Vi kan lägga barnen men vara vakna själva utan att väcka dem.

Kommentera