Kallt, vackert och trix med elen, dessutom utan bil…

Klockan är 11.30, ute är det strålande solsken och gnistrande vit snö. Men det är kallt. Visserligen har temperaturen stigit sedan i morse. Nu är det bara -18.5. Dock var det för kallt för att promenera till dagis med Tilda så hon blev hemma idag. Utan bil tom fredag.

Tilda sitter och jobbar/pysslar med halsbandsbygge. Köpte pärlor på Panduro i Sundsvall. En box full med olika typer av pärlor. Stora, små hjärtan, blommor, kulor… stor variation och Tilda älskar det!!

Ture ligger och sussar.. Brasan sprakar och värmer och vi spelar lugn och skön musik. Huvudvärkstabletten har börjat verka så nu är allt bara så skööönt! =)

Stackars Marcus skulle lämna in bilen för omlackering av kofångaren då en tant backade på oss på parkeringen utanför Maxi. Klockan 7 skulle den lämnas på Forslunds. Här hemma visade termometern -27 grader och när Marcus lämnat bilen och skulle promenera till jobbet hade graderna sjunkit till -29!! Ett par km i den kylan, stackars… Har i alla fall hört att han kommit fram.

Martin kom hit vid 10-tiden och skulle jobba i garaget. Jag körde tvättmaskinen och inget annat. Helt plötsligt försvinner ljudet från musiken jag spelar… Å nej! En fas har gått… IGEN!! Springer ut till Martin. Det enda han hade kört igång var dammsugaren. Det suuger! Pannan stannade naturligtvis. Men ed instruktioner från min älskade make är vi nu på banan igen. Phu.

Igår blev jag så glad. Ture åt ersättning! För första gången av många misslyckanden tog han flaskan trots att det var sempers modersmjölksersättning. Så skönt!! Sen åt han en del gröt och trot om ni vill men han sov ända till 5 på morgonen. Jippi!! Tänk om allt fortsätter såhär bra!

En annan inte alls lika rolig grej är ju att jag igår blev officiellt varslad. Pappiren påskrivna =/ Uppsägningstiden är från 1 april och två månader framåt. Arbetsbefriad uppsägning om det kan vara till någon tröst… Nåväl jag hittar säkert något nytt så småningom. Har varit på en intervju redan. Kändes så bra men de kan inte anställa just nu pga uppsägningar på annan ort eller vad det nu var.

Köpte även två par byxor igår! Inte illa för att vara jag! Hämtade dessutom ut fem vattenglas, Balans, Orrefors, och beställde gardiner! Mycket händer varje dag känns det som. Men det kanske inte är så konstigt när man har en liten familj. Händer inte det ena så händer det andra =)

Kommentera