Fåtöljen

Ska ju klä om fåtöljen jag tog hem från Kroksjö. Den är omstoppad av Möllers tapetserarverkstad men omklädningen tänkte jag försöka mig på själv. Hade ju beställt tyg till detta redan i november men fick veta att det jag valt utgått ur sortimentet. Suck! Tog tid att välja och nu måste man göra det igen. Men nu har jag hittat två nya tyger! De liknar något det jag hade hittat första gången. Det dumma är dock att bara det ena av dessa tyger är ett riktigt möbeltyg. Det andra går visst att använda som möbeltyg men är inte avtorkbart på samma sätt. Säkert inte lika slitstarkt heller.


Tyg Elin samt miljöbild


Tyg tea rose

Vore hemskt roligt om jag kunde få lite kommentarer på vilket av dessa tyger som är ”finast”. Fåtöljen ska stå i vårt sovrum.

3 reaktion på “Fåtöljen

  1. Båda funkar. Jag tycker att Elin ger ett lite svalare och renare intryck medans Tea rose är mer ombonat och varmt och kanske lite mer romantiskt. Det är lite ”farmor” över det senare men det tycker vi ju om ;-). Jag tror att jag skulle satsa på Elin om det är ett riktigt möbeltyg. Det ska ju vara stabilt och gärna se fräscht ut och hålla formen ett tag. Om du är osäker på hur du ska göra tycker jag att du ska avvakta ett tag tills du hittar det som du ”faller för”.

Kommentera