Hektisk vecka slutar med en glad tvååring!

Denna vecka har varit sjukt hektisk! Ibland hopar sig allt av någon konstig anledning som jag inte kan se. I måndags var det deadline på jobbet. Massor som skulle vara klart och inte nog med det. Jag skulle iväg med Tilda och kunde därför inte vara kvar på jobbet längre än till tio i fem. 12 minuter i fem var jag klar och resultatet var ok. For hem, tog en korv med bröd i dörren, som min käre make gjort iordning. Tog med Tilda ut i bilen och for på dans. Vi hoppade över att gå på friskis och svettis barngympa inne i stan på lördagsförmiddagarna. Dans i ursviken kl 17.15 känns något bättre. Tilda hade så kul och vill absolut fortsätta! =)

Jag bytte dag på föräldraledigheten och tog ut den på tisdagen istället. Jag, barnen och farmor Sara for till Lycksele för att kika på en mercedes a-klass. Den var liten och söt men inget för Sara. Hon provkörde en Suzuki Swift, helt ny, och gissa om hon blev frälst! Efter flera timmar med provkörning for vi och hälsade på min farmor och farfar, Maj-Britt och Helge, som bor på äldreboende i Lycksele. De blev så glada och farfars ögon strålade när han fick se barnen. Vi fikade och pratade och jag tror vi livade upp litegrann. Resan hem gick bra och barnen kom i säng i hyfsad tid.

Onsdagen var vanlig jobbdag men följdes av bowling tillsammans med ett gäng kvinnor som är eller läser till ingenjörer. Efter bowlingen blev det middag och diskussioner kring ett kommande mentorskap. Jag har blivit tilldelad en adept som läser första året till maskiningenjör. Ska bli riktigt spännande! Kvällen slutade först vid halv nio. Lyckat!

Torsdag innebar handling av lite mat och en massa fika! Vårt lilla troll fyller två på fredag! Har inte haft tid med några bakverk och bestämde därför att det fick bli köpesfika. Köpte även tårtbottnar och la bara ihop en tårta med grädde ovanpå.

På fredagsmorgon fick Ture ett paket med en bil. Å så glad han blev! Satt och körde med sin bil tillsammans med pappa länge länge och hade inga planer på att öppna nåt fler paket. Efter en kortare dag på förskolan fick Ture öppna ett till paket. Han fick ett paket då och då under hela dagen och kvällen. Känns som ett rätt smart drag. Lilla gubben blev så glad över gratulationssången och paketen. Fikat åt han massor av och middagen bestod av våfflor. Bara en massa slisk och godis! Men så ska det vara på kalas! Det blev för övrigt inget stort kalas. Farbror Oskar kom och farmor Sara. Grannarna kom också med sin lille som Alfred. Det var riktigt trevligt!

Efter att barnen kommit isäng tittade vi på Dobido och Skavlan och delade på en flaska Lindemans -Merlot. Gott och mysigt. Sista gången på minst en månad jag dricker vin…

Idag är första dagen på ett annat sätt att leva?! Jag ska försöka tappa de kilon jag har gått upp som jag inte längre vill ha. I samråd med en cambrige-rådgivare har jag satt upp ett mål på tio kg och från och med idag får jag bara dricka vatten, mängder med vatten och tre soppor per dag. Ingenting annat. Jo, kaffe och te gjort på blad och inte på blommorna. Jag får inte ens ha en citronskiva i mitt vatten! Hårt är det, men fyra veckor torde jag väl klara? Dessutom är det många som säger att man  får så mycket energi! Och det vore inte helt fel!

Idag är dagen 1 och solen strålar!!!

En reaktion på “Hektisk vecka slutar med en glad tvååring!

Kommentera