Underbara helg!

Den här helgen har varit fantastisk!

Fredags när jag kom hem, var planen att ordna med kvällens grillning så allt var klart när gästerna skulle anlända. Dessutom hade jag tänkt att städa. Kom hem och vädret var underbart. Jag och barnen kunde bara inte gå in. Vi blev kvar ute och grannen med sin lillgrabb kom förbi. Mysigt, skönt och underbart i frisk septemberluft. Först vid fyrasnåret gick jag in för att sätta igång med förberedelserna. Ringde Pernilla och sa att de fick ta oss för vad vi är. Huset är inte städat och maten kanske inte är klar, men vi är glada i alla fall! Naturligtvis No problems =) Pernilla och Niklas dök upp vid fem och maten var klar att ätas kring halv sex. Tariyaki-kyckling på spett med ris till. Gurksallad med chili och lime, avokadomousse med tariyakitouch, fräsch sallad på egenplockad sallad och squash, samt feta ost och tomater. Mumsigt värre. Kvällen var mycket trevlig och när barnen lagt sig fortsatte vi med glass och diskussioner kring globala samhällsproblem bland annat. Mycket intressant men även väldigt enerverande. Man har så mycket åsikter och funderingar och vill så gärna göra något för att ändra så mycket i vårt sätt att leva… Känner sig väldigt liten…

Lördagen blev lunch på stan, pakethandling då Tilda skulle på kalas i söndags och så lite annat. Väl hemma ringer goa svärmor och vill komma och tvätta bilen hos oss. När hon kommer tycker hon att jag och Marcus ska fara till Kallholmens maltbryggeri och äta go mat och dricka go fatöl. Hon tar barnen. Vi åker överraskade och glada iväg till restaurangen. Äter fruktansvärt god mat och drick otroligt god öl till. Efter två timmar promenerar vi hem och möter grannen ute vid soptunnan sin. Pratar lite och det slutar med att vi följer med in och tar ett glas rött. Mycket trevligt. Vi tänkte bara stanna en halvtimme timme men när vi tittar på klockan har det gått tre och en halv timme! Då har man roligt! Hemma hittar vi Sara sovandes i soffan. Söta goa!

Söndagen är lugn och vacker. 19 grader varmt och solsken! Är ute hela förmiddagen, plockar bort all gammal ful svamp på tomten, går och kikar lite i skogen, Tilda cyklar och Ture kör sin motorcykel. Farmor kommer och vi tar en prommis. Efter lunch far jag med Tilda på kalas och efter det åker jag och maken ut med motorcyklarna. Jag ska fotas för en profil till en motorcykeltidning. Det ska handla om Versys och jag ska få vara profilen till. Kul! =) Har tyvärr fått order om att ta om bilden iom att det var för stort avstånd mellan mig och hojjen. Men det ska vi ordna. Efter det gör vi pizza som vi grillar och äter tillsammans med farmor och Oskar. Så mysigt!!

2 reaktion på “Underbara helg!

Kommentera