Härliga torsdag!

En underbar dag! En fantastisk dag!

Jobbigt att ta sig upp i morse. Så trött och ingen vilja alls. Det är tur man har lille Ture. Han har viljan, viljan att stiga upp. Så det är bara för mamma, som trodde hon kunde snooza, att stiga upp och göra morgon. På dagis och sen på jobbet vid 8.

Redan vid en kvart över nio var det dags att fara till sjukgymnasten. Idag skulle jag få börja rehabiliteringen på träningsgolvet. Skönt och faktiskt väldigt motiverad. Här ska jag jobba och resultatet ska bli en friskare rygg och en mår-bra-igare Tina. Jag har ju faktiskt hela sommaren fram till nu gått raska 5km tre-fyra ggr i veckan, med undantag för någon sjuk-vecka, så kondisen borde vara någorlunda iallafall.. Men efter att ha blivit satt på en cykel med bra motstånd och pekpinnen på 30km/h minst, i en kvart sprutade, och jag överdriver inte, svetten från kroppen. Skönt och mycket jobbigt på samma gång. Sen rullade det nya schemat på och det kändes riktigt bra. Gjorde inte ont men jag kunde ta i så pass mycket att jag blev slut i musklerna. Suveränt! Snabb dusch och tillbaka till jobbet.

Ikväll har jag pratat lite med min goa, söta svärmor och sen har jag bakat cupcakes. Det är min tur att stå för fredagsfikat på jobbet. Även min första tur. Så nu har jag bakat cupcakes med chokladtopping som imorgon bitti ska prydas med två små vita rosor i sugarpaste. Tycker sånt är roligt, att få baka och pyssla.

Och nyss hände nog det absolut bästa på hela dagen! En kollega till mig kom i Stor traktor och efter kom en lastbil med trailer. På en tid som kändes som en kvart hade de lastat upp alla långa och otympliga lyktstolpar på trailern med traktorn och priset var att de även var tvungna att ta flaggstångsfundamentet med. Så nu står vi här, lyckliga med en skön känsla i magen. Skrotet som vi inte på nåt sätt klurat ut hur vi skulle lösa är borta! Borta från tomten utan att Marcus har måsta lyft ett endast litet finger! Underbart!!! Gick med soporna nyss, och även fast det är mörkt kunde jag inte låta bli att le när jag tittade mot platsen där skrotet legat.. =D

2 reaktion på “Härliga torsdag!

  1. Visst är det sjukt underbart när det blir rensat och fint!! Kan du inte lägga upp lite bilder på friggeboden? Jag har ju inte sett den!

    Bra med bra sjukgymnast! Jag måste börja gå till en massör. Har återkomande spänningshuvudvärk i nacken nästan hela tiden de senaste veckorna!

    Kram!

    Hanna

  2. hello tjejen,

    du bakar ju mycket så jag tänkte höra om du har nåt bra tips på chokladkräm/chokladsmör som gör sig bra i en tårta? tårtan skall bestå av sockerkaksbottnar, hallon och en massa grädde samt då ett lager av chokladfyllning.

    chokladkrämen/smöret får ej innehålla nötter..

    kram Natalie

Kommentera