Underbar helg!

Helgen var helt underbar och jag kunde inte ha haft en bättre födelsedag! Mycket sol och inte så fasligt kallt. Lördagen började med att jag fick paket på sängen. Tilda gav mig en isborr!! Av Ture fick jag en Limpistol och av maken fick jag underbara blommor och en mini Ipad med tangentbord =) Så bortskmd! Därefter blev det frukost men våra frukostägg var inte av storleken frukost utan mer en minivariant, vaktel =)

image

Sen for vi en sväng till Rävastugan, en rätt brant pulkbacke bortanför Ursviken. Såklart tog vi skotrarna och sällskap fick vi av en annan familj i grannskapet. Riktigt trevligt.

När vi kom hem gjorde jag iordning lite snabblunch och sen en tårta då det skulle dyka upp lite födelsedagsgäster på någon timme. Bjöd även på sockerdrömmar (som ALLTID funnits på min födelsedag så långt tillbaka jag kan minnas) och blåbärsgifflar. Yummi! =)

image

Trevliga och goa kompisar och familj kom på besök och det var så mysigt. Under kvällen pratade vi en hel del minnen kring vår skottlandsresa och kikade på bilder från densamma. Å, silken bra bröllopsresa vi gjorde!

Dagen efter skulle vi såklart prova min nya isborr. Vi tog skotrarna och for hela familjen ut på isen bakom berget. Stilla och soligt och även idag fick vi sällskap av samma familj som på lördagen. Barnen lekte och vi satt i solen och myste. Svärmor dök upp med sina hundar och det här vill jag göra om =)

image

image

imageimage

Jag skulle gissa att påsken kommer att gå i samma anda, det gäller bara att vi lyckas få solen på vår sida 😉

 

Kommentera