Måste få börja med att lgga upp en liten bild på underbara tulpaner som dök upp ett par dagar efter min födelsedag. Jag blir så glad när jag ser dem och det lyfter verkligen humöret att få ha underbara blommor på bordet. Min äldsta vän skickade med blombud. Hon är så goo! Tack!
image

Vi slutade något tidigare på skärtorsdagen och Marcus hämtade barnen på skoter medan jag passade på att handla på oss lite mat inför helgen. ANnars var torsdagen ganska lugn.
Fredag bestod av skotertur till farmor på förmiddagen och hon blev både överraskad och glad över att vi kom dit och hälsade på. Tårta och kaffe bjöd hon på och strax före lunch for vi hem i det underbara vädret. Tog en omväg över berget hem och väl hemma gräddade vi på lite våfflor till lunch. Naturligtvis satt vi ute och gräddade våra våfflor. Mums vad gott allting blir ute i solen. Vi hann med en sväng till världens goaste frisörska också där barnen fick klippa sig, vilket var mer än behövligt! De blev så fina!! Till kvällen kom en kompis och åt middag med oss. Det blev grillad teriyakikyckling med potatisgratäng och vitt till. Mums mums till efterrätt.

Under lördagen for Marcus med bror och kompis skotrarna med sig till Glommers för att busa runt lite i snön. Jag och barnen drog på oss skidorna istället och skidade ut på isen. Innan vi hann ner till isen, kan gissa på ca 50 m, lessnade Ture och satte sig istället på skidpulkan. Vi skidade på till Tilda bestämde att vi skulle ge oss. Då blev det fikapaus och pimpling en stund. Därefter skidade vi hem igen och Tildagumman var så duktig med sina skidor!

image
image
image
image
image
Vi bor så otroligt vackert till! Tänk att vi bara kan dra på oss skidorna och gå ner på isen. Eller så kan vi ta skotern från gården och vips är vi ute i skoterterängen. Är så tacksam för att vi har fått det så bra =)

Fortsätter blogga kring påsken imorgon, hörs!

2 reaktion på “

  1. Vassego! Jag kände i hela kroppen att du var sååå värd dem! Det är så härligt att du verkar så glad numer, det värmer i kompishjärtat.

    Det hjälper förstås att ha så söta barn!

    Kram

Kommentera