Hemma

Så är det onsdag igen. Så skönt det är med dessa välsignade dagar. Tänk så mycket mer man får ut av sitt vardagliga liv när man mitt i veckan kan vara hemma och umgås med dem man tycker allra mest om i hela världen. Tänk att totalt få släppa allt som har med det stressade arbetet att göra.

Jag har nu bara två dagar kvar på Ursviken. Två dagar, torsdag och fredag, fyllda med massor av saker att ordna med och en hel del som jag helst av allt vill få klart innan jag slutar. För på måndag börjar jag mitt nya arbete. Jag har fått en tjänst som maskinkonstruktör på Outotec på Anderstorp. Det är ett relativt stort företag och möjligheterna för mig att utvecklas känns stora. Får lite längre till jobbet men tänk, då får jag ju köra min nya hoj lite längre =) Man kanske kan tänka att nu när jag börjar på nytt arbete så bör man (jag) arbete full tid. Men jag mår ju så bra av att få vara med de små trollen så jag kommer faktiskt att även i fortsättningen vara föräldraledig 25%. Superskönt. Sen får vi väl se längre fram men just nu är det så här jag vill ha det.

För att komma tillbaka till min välsignade onsdag… Planerna för dagen är inte så stora. Men framåt nio blir det frukost och sen kanske vi går ut i det kyliga vädret någon timme. Solen strålar men temperaturen ligger kring 4 grader än så länge. Lite väl kyligt för en dag i maj. Men vi är glada ändå =)

Kommentera