Visst har ett rum fyra hörn?!

Näe, ett rum kan även ha åtta hörn! Efter middagen smet jag upp i barnrummet för att slipa väggarna. Fort gjort tänkte jag och satte igång. Men usch så lång tid det tog. Dessutom blev inte hörnen bra. Rummet har två ytterhörn och sex innerhörn. Ytterhörnen går naturligtvis att sätta list på. Antar att vi gjort det även om jag lyckats få till dem snyggt. Men innerhörnen! Dessutom ska vissa väggar målas vita och då syns det ganska mycket. Jobbat som en, jag vet inte vad, med dessa eländiga hörn. Men vi får se imorgon eller när jag nu fortsätter och slipar nästa varv.

Imorse var jag så duktig. Skulle på återbesök på lassa med Ture vid nio varför han och jag stannade hemma tills vi for efter åtta. SÅ jag hade ju dryga timmen på mig som inte var planerad. Gissa vad jag gjorde?! Jo, jag städade sovrummet. Vädrade bäddade rent, plockade och dammsög. Så skönt. Hann även ta en dusch och se till så vi fick lite frukost i våra magar. Så iväg till lasarettet. Allt var bara finfint. Nya recept och så lite råd på vägen, annars var det lugnt.

Nu efter att jag kom ner från slipningen, barnen sov och maken är ute i garaget, skulle jag bara sätta mig i soffan och fundera på lite nödvändigheter. Skulle bara flytta på en liten stackars fisk först. Den går i ett litet plastkar eftersom den är mkt sjuk och jag hade väl kommit fram till att det var avlivning som enda alternativ kvar. Medicineringen fungerade inte och den äter inte längre. Ser hemsk ut. Jag skulle alltså flytta detta lilla kar när det slinter och far i golvet. Går i tusen bitar och allt vatten far ut. SUCK!!! Hämtar handdukar och en ny hink. Hjälper upp fisken i hinken och börjar moppa och torka golvet. Vrider ur moppen lite för hårt och hinken far omkull!!! Börjar om… Inte glad.. Men, nu har jag skrivit av mig och nu ska jag fundera över det som måste funderas på. Sen blir det sängen. Imorgon är jag mammaledig och ska umgås med mina underbara små söta rara barn!

Puss

En reaktion på “Visst har ett rum fyra hörn?!

Kommentera