Så händelserika dygn!

Jag är faster! Tänk så himla glad man blir! Allt hade gått så bra och alla mår bra. Lilla kickan heter Klara och är född den 12 mars kl 02.06. Hon vägde 3416g och var 52 lång. Har fått se bilder och hon är ju så fantastisk! Gick omkring och log hela långa dagen. Min bror ringde på förmiddagen i lördags och berättade.

Hela helgen har varit så bra. I fredags fick jag mms att en av våra goa kompisar fått bebis. En liten söt Amanda. Därefter åt vi gott och tog det lugnt. Lördag morgon bjöd på strålande sol och jag gick upp på barnrummet efter frukost och slipade spackel. Sen blev det Tures tur att sova och vi fixade lite här nere. Jonatan ringde om den söta lilla Klara och jag blev så glad. Efter lunch gick jag och barnen ut i det härliga vädret. Vi for till pulkabacken och Ture o Tilda åkte hur mycket som helst på Boben, ner och upp, ner och upp. Snacka om att svetten lackade på mamma Tina efter bara några åk. För varmt klädd och kanske inte den bästa kondisen. Marcus var kvar hemma och satte upp en himla massa repgips på tre väggar i barnrummet.

Vi for hem, lekte lite på gården och sen gick vi in för att äta banan och go’semla. Så goda de blev i år! Och dessutom har jag fortfarande en stor påse kvar i frysen! MUMS!

Efter melliset for vi på solbacken och Arken Zoo. Vi köpte oss ett litet, litet akvarium, ett sk nanoakvarium. 25L får plats och tanken är att vi ska ha räkor och snäckor däri. Några små Endlers får nog också plats. Det är en förskottspresent till mig från min älskade make. Så jag kan ju faktiskt säga att det är mitt kar =)

Efter att vi kommit hem blev det såklart middag och sedan go’tid med barnen i soffan. Popcorn förstås och lite saft.

När de gått i sängs for jag upp i barnrummet igen för att spackla nya gipsskivorna Marcus satt upp. Och när det var gjort var jag ju såklart frestad att få igång det nya karet. Sagt och gjort började jag tvätta ur akvariet och skölja grus. Marcus hjälpte mig och innan midnatt hade vi fått upp det. Så fint och så mysigt med lite porlande ljud. Hoppas även att luftfuktigheten höjs. Det är annars så torrt! Å det är ingen bra kombo då barnen är så torra om sina små kroppar.

På söndag var jag supertrött och vi var lata nästan hela dagen. Fick inte sova mycket längre än till fem på morgonen då Ture fått för sig att det är morgon. Men på eftermiddagen tog jag en rask promenad och det var otroligt skönt att få röra på sig.

Nu ska jag fika lite kvällsis och sen blir det sängen.

Kommentera