En vanlig torsdagskväll

Sitter i soffan, tar det lugnt och samlar kraft för att ta hand om badrummet. Det behöver göras rent. Ska även passa på att slänga lite ”passerade” leksaker. Ingen idé att försöka sig på det medan barnen är vakna.

Just nu känns allt så bra. Jag är ofta trött och slut men det är som det ska vara just nu. Jag har gått ner i arbetstid. Jobbar 75% med viss modifikation. Ibland, som denna vecka, får jag kompromissa lite med dagarna. Vanligen är jag ledig onsdagar samt hämtar barnen redan vid 13.30 på fredagar. Men som nu när jag gått kurs hela veckan tom idag torsdag, blir jag ledig hela morgondagen istället.

Jag trivs bra på jobbet. Mina arbetskollegor är supertrevliga och väldigt ödmjuka och hjälpsamma. Jag driver ett spännande projekt och jag har som sagt gått ner i arbetstid.

Det funkar bra vardagslivet i Örviken.. Men det gäller att ta vara på de stunder som förgyller vardagen. Hädanefter, om sjukdomar håller sig undan, ska det sociala umgänget prioriteras upp. Jag får energi av att umgås med vänner. Det får mig att klara av allt det som är lite tyngre.

Nu ska jag upp och skura badrum!

Kommentera