14/2

Alla hjärtans dag! Idag!

Alla hjärtans dag är en romantisk dag som ska fyllas med kärlek, speciell middag, blommor och uppvaktning…

Idag for jag snabbt som sjutton in på stan för att återlämna lånade bågar från min optiker. (Ja, äntligen byter jag ut mina gamla fula mot nya fräscha!) Detta på min korta lunch. På radion börjar de diskutera ”Alla hjärtans dag” och det första jag tänker är ”Men det är ju först nästa vecka, en tisdag om jag kommer ihåg rätt” Men ju mer diskussionen på radion fortlöper desto mer förstår jag läget. Det är ju idag?! Jag som inte hunnit göra nåt särskilt. Vad ska jag nu hitta på? För första gången sen jag förstod vad 14/2 var för en dag, blev inte paniken speciellt stor över denna inblick. Eftersom jobbet kräver min totala uppmärksamhet, glömde jag åter bort detta.

När jag kommer hem får jag en go kram och en härlig kyss av min äkta hälft, alldeles innanför dörren. Och det räcker för att jag ska känna att det är kärleken som ska hyllas denna dag. Man måste inte köpa en massa presenter och förbereda en massa speciella rätter. Man kan bara vara där för varandra. Medan Marcus gör i ordning maten sitter jag framför tv:n med barnen. Vi bestämmer oss för att baka en go kaka till efterrätt. Tilda hjälper mig och hon får välja färg! Rosa blev det. Rosa hjärtformad sockerkaka, toppad med knallrosa frosting. Mums!

Så, vilken underbar alla hjärtans dag. Glada miner, mysiga kramar, mjöligt sockerkaksbakande och mycke rosa!! Underbart!

Glad alla hjärtans kväll på er!
Puss

Kommentera