Barnen åter på dagis!

Äntligen! Äntligen är barnen pigga nog att vara på dagis bägge två. Så skönt att de slipper vara så sjuka. Visserligen är inte hostan helt över, snoret hänger från näsorna ibland och lite väl gnälliga men ack så mycket piggare än de varit på ett bra tag!

I helgen tog vi oss in på EM och tittade på soffor och idag beställdes en! En typ U-soffa, en hörnsoffa med öppet slut och divan på andra sidan. Den kommer se ut precis som på bilden, i samma tyg. Tyvärr fanns det inte så många tyger att välja på om man ville ha tvättbart. Men jag tror denna blir bra.

Detta och det faktum att vi har bestämt oss för att köpa ett akvarium har gjort att vi nu måste ta tag i vardagsrummet. Igår flyttade vi på ett av vitrinskåpen och ikväll, förhoppningsvis, ska det andra flyttas. Har köpt på mig en massa tejp och har tejpat lite här och lite där. Sen ska väggarna målas. De blir i samma vita färg som i köket. Så skönt att bli av med dessa grönrandiga tapeter. Att man har stått ut så himla länge som man gjort är ju ett under. När nu sen rummet är målat och vi har ett fint akvarium och en fin soffa så måste vi ju börja leta efter ett bord också. Tyvärr, =D, så får inte vårat ”fina” soffbord plats längre. Så vi måste ha ett nytt. Men jag är bara glad!

Sen har vi ändrat våra juleplaner! Vi har bestämt oss för att fara ner till mormor och morfar i Sundsvall. Ska bli så kul att få fira jul med Mamma. Alla andra också förståss. Men för tillfället så saknar jag min mor så oerhört mycket. Hela långa hösten har varit sån. Men det är väl ganska naturligt. Speciellt då hösten faktiskt har varit väldigt krävande. Långa perioder av sjuka och gnälliga barn, långa, sena kvällar på jobbet, ingen ork att göra någonting alls. Själv helt slut på och orkeslös. Men det vänder, barnen är ju friska!

Men för att återkomma till julejulen så har vi löst detta med att slippa komma hem till ett nedfruset hus också (tänker på den gången i januari när vi kom hem och fann huset kylt ner till -3 grader!!!!. Så, eftersom våra mysiga grannar får en massa julebesök passar allt helt utmärkt. Vi får ett par husvakter och grannarnas gäster får bättre plats. Tjänster och gentjänster =)

En reaktion på “Barnen åter på dagis!

  1. Jag är såååå glad att ni kommer ner till julen, kunde inte blivit bättre!
    Om ni behöver ngn stans att bo finns vår lägenhet till förfogande men ni kanske ska ta en husevagn eller dylikt?
    Hör av dig något!
    pUSSS

Kommentera