*Suck*

Jag suckar inte för att jag är less. Det är bara så mycket hela tiden. Jag mår bra och min familj mår bra men jag hinner inte med någonting känns det som. En vanlig dag ser typ ut som så; Kring halv sex sex på morgonen ropar Ture på mamma och vill komma och sova i våran säng. Jag hämtar honom och vi somnar om. Han är så go och mysig att sova med och han sover gärna förbi alla snozningar som går på pappa marcus telefon. Inte förrän jag orkar titta på klockan och förstå att den är kvart över sju hoppar jag upp. Ture följer med på toan och vi gör oss iordning. Marcus tar upp Tilda och när alla är klara är klockan nästan åtta. Åtta är det frukost på förskolan så vi tar varsin bil med varsitt barn och far på varsin förskola för att hinna dit innan vi stör mitt i gröten.

Jag är på jobbet vid halv nio. Jobbar till strax före elva då jag far in till stan för att träffa min sjukgymnast och träna eller för att lunch-spinna tillsammans med någon av mina goa kollegor. Detta blir ca 3ggr/vecka och jag jobbar 4dagar/vecka. Denna vecka har Marcus haft fullt upp så jag har slutat vid fyra för att komma i tid och hämta barnen samt hinna med att laga middag innan klockan slår på tok för mycket. Eller rättare sagt, innan Ture och Tilda slåss och skriker för mycket på grund av hungriga magar. (ska bara tillägga att Marcus oftast har hämtat och lagat middag och jag har varit hemma vid fem eller strax efter) Efter att ha utfodrat barnen, mannen och mig själv, tagit undan disken och städat upp efter middagen hamnar jag ofta med barnen i soffan en halvtimme innan välling och läggdags. Barnen i säng till sju eller strax efter sju. Jag har hela dagen tänkt att efter barnen somnat ska jag göra det och det och det och det. Men istället hamnar jag i soffan med datorn i knät och efter en halvtimme timme är jag jättetrött och samsas med tanken på att jag inte kommer att göra något vettigt denna dag heller!

Förstår inte när jag ska hinna städa, tvätta, gå igenom allt som måste sorteras upp. Sen finns det en massa måsten som ligger och skulle behöva göras och faktiskt så har jag lite annat jag skulle vilja ha ork att hinna med. Har tex en fåtölj som ska kläs om. Tyget är färdigklipp och ”ska bara” sys ihop och fixas lite med. Sen vill jag ju baka och göra en massa julgodis och en massa annat. Men jag orkar inget. Är bara slö och sitter stilla på rumpan i soffan och tiden går. Nu är klockan 22 och jag har inte gjort nåt! Jo, jag har tagit emot en vinleverans från Australian Wine Club och läst på om vinernas karaktärer och om vad för mat de ska passa till. Munnen vattnas rätt mycket när man sitter och läser recepten på tilltänkta rätter. Mums!

Nu ska jag iaf gå och lägga mig och imorgon ska jag och barnen ha en underbar ledig dag tillsammans. Jag funtar på att ta med mig dem till Örjanshallen och bada. Det skulle vara rätt så mysigt!