Nyårslöftet

Mitt nyårslöfte 2012…

Satt en stund och funderade över vad jag skulle ha som nyårslöfte.. Men de vanliga som att; träna mer, gå ner i vikt, ha det bättre i år än förra året kändes så fåniga. För det första, träna mer: Jag ska göra tjejklassikern -har alltså redan satt ett mål för det. För det andra, gå ner i vikt; har redan gått ner massor och kommer att träna så det känns också som under kontroll redan. Det tredje, bättre år än det som varit; klart det blir ett bättre år!

Så, kontentan av detta blev ett ganska enkelt mål kan tyckas. Men tanken med löftet är att jag ska se till att jag verkligen tar mig tid till detta eftersom jag egentligen Vill göra detta.

Kommer ni ihåg när jag typ startade bloggen? Jag skrev och bad om feedback på vilket tyg jag skulle välja till att klä om min fåtölj med… Jag har lovat mig själv att detta året ska jag klä om min fåtölj! Äntligen! Vill vill vill och nu ska jag ta mig tid att göra detta. Fåtöljen togs hem från Kroksjö sommaren 2009 och tyget köptes in under hösten tror jag. I våras klippte jag till delarna men i år ska det bli klart!

Nedan visar jag lite bilder på tyget…

Luciabilder

Tilda och hennes bästa kompisar Nova och Saga 
Glada barn som lussar i kommunhusets restaurang! 
 Vackra dotter, mamma stolt!
Busig tomtenisse som inte tycker om tomteluvan 
Tilda och hennes dagiskompisar lussar för föräldrar 
Så fiin! 
 Så duktiga!
Här också!